Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle aldrig göra det

Jag skulle aldrig göra det. Nej aldrig någon gång alls..
Jag skulle ju bara förstöra dig om jag skärde en kniv mot din hals.
Nej jag skulle aldrig lyssna på rykten ändå..
aldrig överhuvud taget alls
även fast dom sa så..
så finns det inte en chans.
Nej jag skulle aldrig sluta tänka på dig.
försök dra en annan vals..
jag skulle bara älska o älska dig..
även fasten det känns kallt..
nej ja skulle aldrig förhöra dig
det skulle jag aldrig överhuvud taget gö..
jag skulle bara förstöra dig och ditt leve brö..
nej jag ska aldrig överhuvud taget mörda dig
finns inte en chans.
jag skulle aldrig då mer kunna röra dig
ifall du aldrig mer fanns

2014 – 12




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-12-27 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk