Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde, du lä´nog, du måste du sak.. . .

Jag vet att du måste, du borde du lä nog, du ska..

Sköta ditt liv ifred var dag.

Du är arg på frågorna: varför hur vart och när..

för att alla frågor bara är som dom är.

Du skulle vilja, och oxå inte vilja alls

Skära med en kniv mot handleden någonstans.

Du är arg på varför, hur och när och vart..

Ja arg alla frågor som bara är från första start

Du bör nog, du lär nog, du måste och du ska

Sköta om ditt liv lite mer var dag.




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-01 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk