Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr!


Vad du är gör så är jag där mot din vilja

Jag vet att du fattar
att jag värkligen gillar dig.
Vi har gjort många tabbar,
men det stillar mig.

Jag inbillar mig också.
att vi kommer fortsätta ihop.
Jag hoppas att vi chillar vi båda,
och tänker igenom vad var och en har gjort..

Hur du än försöker,
så kommer jag att finnas fast du blundar.
Jag tränger mig igenom dig
varje gång du undrar.

Jag kommer finnas i ditt minne
och påminna dig om oss.
Jag kommer vara i ditt sjätte sinne
och aldrig ta mig loss.
Jag kommer vara i dina tankar
och inte släppa taget alls.

Jag är där och bankar
och säger du är mitt allt.
Jag kommer finnas i dina drömmaR
när du ligger och sover.
Mina ord kommer strömma
som i eld och låger.
Jag kommer finnas
Du kommer minnas,
Du kommer förstå mig

Att jag aldrig mer tänker på dig längre..
För om jag gör så hamnar jag i fängelse.
Och det gör ont i själen
och den enda som strömmar fram är tiden..
Får man kraft om man kramar träden?
Tar man sig lättare fram ifrån striden?




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-06 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk