Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasten jag fick det..

Du hatar mig.

Du hatar mig så mycket att du kan till och med döda mig.

Du hatar mig för all tid och evighet för att jag sade så..

Trots att du sa att jag fick tycka så.




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-28 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk