Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmusten har tagit slut

Den långa bornyren

av helger

har kramat

julmusten

ur mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-28 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Ha ha!
2014-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndigt! Samma här!
2014-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
I längden mår man bäst med fasta rutiner!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP