Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom igen och använd dina dömande fingrar

Jag gick undan en vinter
Gömde mig från den vanliga människans offermodell
Jag slöt mig med bakgrunden
När dem bestämde sig för att det var synd om dem för att jag var ful

Jag låter snön täcka mig
Suddas ut och bli oskuldsfull
Ett med marken som ingen ser,
men fortfarande trampar på

Alla vintrar är olika från varandra
Alla vintrar är samma skit
Det finns alltid någon som blöder
Och jag är bara en del av de sömnlösa poeternas parad




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-28 16:12



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Helt underbar!
2014-12-29

  Scarlett Miryam VIP
Jaaaaaa <3
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP