Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreställas som liten

… Ja som liten tittade jag, som också många andra barn på teckande filmer.
Jag fick en bild framför mig att Snövit var den där snälla fina människan som tog hand om de sju dvärgarna.
Och Sakkungen var också en snäll människa. Ljus hårig, snäll hjälpsam..
Medans de där dumma människorna var de som ljög om ett äpple som var förgiftad bara för att få sin rikedom och makt.
Eller den där fula kvinnan med vårtor på näsan..
Tro det eller ej men jag ville vara eller bli en snäll människa..

Så jag färgade håret ljust, sminkade mig fint osv för detta..

Nu när jag växte upp och blev stor ser det inte riktigt ut som så..
Då är men en bitchig blond blå ögt ragata oftast och de som sitter inne på psykiatrisk anstallt är också av den sortens människor som typ ”Den man minst anar”!!




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-28 16:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk