Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller



små fjäderlätta
stjärnor


singlar sakta
ner


från kornblåa
himlavalvet



smeker över
naken mark


bäddar mjukt
och varsamt




naturen in



likt himmelskt
skinn






Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-29 19:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2014-12-30

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna ;) kram
2014-12-30

  KYREUS of Sweden
Sinnligt
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell