Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otäck Stalker

Jag känner dina blickar
Dom bränner mig i ryggen
Du förföljer mig varje dag som natt

Dina skratt ekar i mitt huvud
Driver mig galen

Kan inte andas
Din närvaro kväver mig

Vill gömma mig, men du hittar mig alltid....
Kommer inte undan...

Ingen kommer undan dig.....

Ångest....






Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 00:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må ditt inre bejakas till den grad att dessa känslor uttränges, det kräver mycket kärlek och bejakning, upphöjning och mental tillfredsställelse, men det går.
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin