Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

tiden rinner obemärkt förbi känslor
och minnen gör den osynlig med sin

uppmärksamhet




Fri vers av den nakna poeten
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-30 11:40



Bookmark and Share


  agneta pichler
Tänkvärda
och mycket bra
skrivna ord
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten