Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sibelius


Jag vill älska till Sibelius.

Till Finlandia Op. 26.

Skulle detta inte finnas tillgänligt,
så funkar även Beethovens 5:a.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-12-30 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP