Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I norr

om kriget kommer
så träffas vi i norr
där finns det vatten och ved
och man får plocka fallfrukt på allmän väg
och sy en klänning av gardintyg




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP