Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att glömma det gamla ocg ge sej skälv skansen till en ny början


gott nytt år

det är nyår igen redan dax för nya löften att lägga
små och igenomförbara

det är åter dax att klä av sej gamla besvikelser
och hat frustrationer som drar ur ens kraft

så att man kan beträda det nya året ren och fördomsfri
för att betrakta den sanning vi väljer att leva i denna värld

gott nytt år och god fortsättning ta inte med det gamla i
det nya för det hör till det förflutna gör dej fri lev nu !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-31 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten