Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt står stilla, nästan helt stilla...alla vänner är ej olyckliga men kunde vara lyckligare...:) DN firade födelsedag - foto Thomas Karlsson


önskar lycka ( choka )



ibland
blir sinnet orörligt -
sitter bakom lås

lyckliga kloka
människor samlas -
där inte jag

alla jag känner
är arga, olyckliga;
dricker för mycket,
gör mig ledsen

på avstånd
kan jag önska
Gott Nytt År
och hoppas att alla
blir något lyckliga(re)




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-31 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran