Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådär ja!


Nu var det roliga över för den här gången

Jul och nyår

Denna hysteriskt hätska tid

Julklappar som skulle handlas

God mat och dricka som skulle köpas

Smällare och raketer likaså

Man kan få magsår för mindre om man stressar så

Men nu är jippot över i alla fall till nästa Jul då man

åter måste köpa flera klappar till barnen

Hej och hå, vad åren går

Gott nytt år till er alla!

Ken Cassel
1/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-01 01:56



Bookmark and Share


  aol
Så sant gott nytt år till dej med
2015-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är skönt när allt återgår till det normala...Gott Nytt År till dej också...
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel