Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365

 

 

365 nyfödda dagar väntar. Skinande blanka löften trängs med odiskade champagneglas. Jag äter som vanligt min fil och musli, men den här morgonen är duken beströdd med guldstjärnor från stormarknaden. Fyllda med förhoppningar guppar ballonger uppe i det blå.

Än är allt möjligt.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Rosmarin
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-01 20:54



Bookmark and Share


  Deva
Vilka fint formulerade tankar om tiden som väntar - tar till mig orden!
2015-01-09

    Annika J
Med fina bilder uttrycker du känslorna inför ett nytt år. Jag tycker mycket om att du kombinerar högt och lågt. Ex guldstjärnor från stormarknaden!
2015-01-03

  thyra
Hoppas på många glädjeämnen, kanske ett varje dag :) Fint!

2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin