Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


om liv och kärlek



har så mycket liv
att jag ej önskar mera

och så litet ändå
att det ej går att dela


älska du också
det liv du lever -
lev det liv du älskar


älska alltid -
det är början
och det lyckliga slutet




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran