Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även en liten springa i dörren släpper in ljus.

 

Stäng inte dörren helt.

Jag vill höra dina tankar, vill se dina drömmar.

Jag vill kunna se dig le, kunna känna din doft.

Låta mig viska liv i din känsla, få din fantasi att bli verklighet.

Låta mig öppna dina ögon och visa dig sanningen i mitt innersta rum.

Stäng inte dörren låt ljuset komma in, ta min hand så möter vi morgonen tillsammans.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 531 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2015-01-02 12:08



Bookmark and Share


  Håkan Barck
Underbar!
Poesi av äkta guld!
2015-01-21

    ej medlem längre
Helt ljuvligt att få läsa dig.
2015-01-11

  issac.a.m
Så vackert..
2015-01-08

    ej medlem längre
Så vackert och fyllt av ljus.
2015-01-06

  Ljusletaren
Hoppfullt bra/ kram
2015-01-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara ord...kärleksfulla, trösterika, hoppfulla
2015-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra och hoppfulla ord...så fint...
2015-01-05

  Connie
Så varmt och tillitsfullt!
2015-01-04

    ej medlem längre
Fina ljusa ord från dig, bara rubriken säger så mycket.
2015-01-03

  Lars Hedlin
Underbart känsla i lite vemodston...Lämnar en dörr på glänt med vackra känslor att förkovra sig i ;) kram
2015-01-03

    ej medlem längre
Mycket vackert. Den som skriver så här bär på mycket värme.
2015-01-03

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull och varm
Kramar
2015-01-03

  Johan-70
Finns ljuset,finns hoppet kvar.
Vacker och varm från din ljuva hand.

2015-01-03

  ULJO
Tjusigt
2015-01-03

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt vackert och kärleksfullt .. En liten liten springa räcker för att en ängels ljus ska hitta in ..<3
2015-01-02

  bumerang
Oj, så fint du skaldar.
Jag darrar av tillit.
Hur gärna skulle vi inte vilja ......
Men ingen rår över någon annan
själ. Dörren som öppnas är ändå
ett mirakel
2015-01-02

  louisegirl
Jättefint skrivet <3
2015-01-02

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2015-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfullt och vackert diktat!
2015-01-02

  Ronny Berk
tillsammanspoesi som uppskattas, ljus som viskar ...
2015-01-02

  Palett
Fin text om närhet.
2015-01-02

  stig wikman
UNDERBART SKRIVET.

KRAM TILL DEJ FRÅN MEJ .
2015-01-02

    ej medlem längre
Så underbart vacker vädjan som bor i dina fina dina ord..
2015-01-02

    ej medlem längre
Underbart! love it.
2015-01-02

  M M Mannheim VIP
Alltid en strömma ljus för dig och mig...vi möts där......
2015-01-02

  Rise Little One
Ibland räcker det gott och väl med ett litet ljus...
2015-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!
Tycker speciellt om rubriken.
2015-01-02

    Gulper
Vackert, och berörande.
Känns som du sitter här och viskar i just mitt öra..
Tack /Per
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love