Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrar du mig nu?

Jag syr ett täcke
av brustna hjärtan
och bäddar för
min ensamhet

Ditt är närmast mitt
Vi sjunker långsamt...

I en sista ryckning
ett sista tecken
på vårt liv
och allt vi visste
föds drömmen
där verkligheten slutar
vara vår




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2015-01-02 15:11



Bookmark and Share


  Trilskas
"Jag syr ett täcke
av brustna hjärtan
och bäddar för
min ensamhet"

Så snyggt att jag önskar jag skrivit det själv. ;)

2015-12-03

  Hanna Bedö
Detta är himla fint.
2015-03-27

  evana
Naket och utlämnat, sårbart och nära skriver du denna...
2015-02-06

  amanda_panda
Vackert!
2015-01-21

  Eponine
Så fint!
2015-01-21

    prima donna
vackert och sårbart, fint!
2015-01-05

  KYREUS of Sweden
Den obevekliga kärleken
2015-01-02

  Kim VIP
Fint!
2015-01-02

    ej medlem längre
Underbar poesi.. Gillar :)
2015-01-02

  Kattiz
Jag nästan ryser när jag läser! Berör! Mycket bra!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP