Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande mattor

Jag drömmer på nätterna om flygande mattor,
lösa trådar som dansar i den isande vinden
Vi är alla ofullständiga, prototyper om du så vill
och trasmattor vävda till hälften av gamla kjolar

Dog din mamma i cancer när du var 3 år?
Blev du någonsin slagen med ett ris?

Det är dags att växa upp nu
Det är dags att släppa taget




Fri vers av 99knivesinside
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside