Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en meningslös text om känslor?

 

 

Tusentals texter om kärlek, lycka
utanförskap och ensamhet
är niohundranittionio för många
kan man tycka

Men känslor är unika
för vars och ens upplevelse
har sin egen tolkning
på så sätt är vi lika

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-03 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Lars!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)