Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han föddes en dag som en liten människa


på planeten jorden

Och där han skulle komma att växa upp var

i Sveriges kalla norden

Stockholm

Men nu är han inte liten längre

Mannen som ska rädda människorna ifrån sig själva

Mannen som ska rädda hela mänskligheten

med bara orden

Inga vapen, inget våld

Inget mera sopa rent på andras golv

Orden som kommer att eka runt hela världen

tjugo minuter över midnatt

Tjugo minuter över tolv

Så var beredda att ta till er det som han kommer att säga

i etern

Ingen mera sorg...

Ken Cassel
3/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 23:06



Bookmark and Share


  Daniela I
Bra skrivet
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel