Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Nästan vår i luften...




havets rusande
vågor


i samklang
med solens
smekande ljus



lyfter dagen



och smyger fram
vårkänslor
hos mig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-04 12:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Yes, it´s nearly our
in the air!
2015-01-05

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2015-01-04

  Daniel lindqvist
Stämnings full och vacker!
2015-01-04

  Lars Hedlin
Helt underbart! Sluter ögonen och känner...Härligt ;) <3
2015-01-04

  Daniela I
Fint
2015-01-04

  Ronny Berk
god poesi med känslor som smyger ...
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell