Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig så


Dom har tagit ner din namnskylt nu.
Lägenheten är tom, och ljuset är släckt.
Du finns inte här längre.
Jag saknar dig så!

Dom har skruvat ner din namnskylt nu.
Vår ständiga dialog är över, och din röst har tystnat för gott.
Du har lämnat jordelivet.
Jag sörjer dig så!

Dom har plockat bort din namnskylt nu.
Vår tid tillsammans tillhör gårdagen.
Du finns inte längre, och sorgen och saknaden
är min att bära.
Jag längtar efter dig så!




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-04 18:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din text om sorg och saknad!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP