Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där svaren inte är givna

Allt snurrar
dimman är tät
ingen klarnar

men så genom tystnaden
känns allt
bättre

Där svaren inte är givna
måste man hitta andra sätt
att nå de man söker




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-04 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så..Underbart i både ton och känsla ;) kram
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson