Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkt på nuet...kräver nog bearbetning senare :)


klarare, ljusare nu ( choka )


jag ser stunden nu
den glädjer mig med sitt lugn

som inte hämtar
sin vikt ur ilskans hägn
ej hämndens händer,
alltid nedsolkade
med nya planer
att ge igen i livskrig
ingen skall vinna;

som ser klart sitt vara,
oberoende
av minnen, av rädslor -

bara nu, som det öppnas
i klarsynthet
med fokus, i stillhet
var det får all uppmärksamhet,
ej växer över
tidsrymds ramar, ej önskar:

blott är, tidscentrum, -
all tid i en stund, allt
vi har, all tid som behövs







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-04 22:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om:)
2015-01-06

  Daniela I
O gillar denna, fint.
2015-01-05

  ULJO
Bra där
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran