Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

källor




kom nära
exploatera min fattiga kropp
med din kropp
upptäck mitt märglade ansikte
med ditt ansikte
öppna mina sinade källor
med dina
varsamma ögon
tala mjukt
kyss långt
fyll mina källor
med varseblivning




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-05 09:21



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vacker och sensuell
Mycket bra skrivet

2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP