Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du och hen här av hänsyn


snälla, sluta hämnas ( choka )


hämnas inte,
du blir bara mer ledsen,
samvetet fläckas
skulden växer -
snart orkar du
inte bära all sorg;

tänk först, länge:
hen är sorgsen, vilsen;
saknar sin mamma
söker tröst - hittar ej sig själv,
vill visa hens kärna finns




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 489 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-05 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA hämd föder mer hämd .....
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran