Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga vinterlandskap.

Knarrande ljud under mina skor, snöflingor som färgar min mössa vit.
Varma vantar och mysig halsduk som värmer skönt.
En promenad här fyller min själ med glädje,värme och längtan.

Det brinner vackra brasor som man kan värma sig vid.
Sätter mig på bänken och väntar in mitt sällskap.
Häller upp ryckande varm choklad och varm glögg i våra muggar när jag hör dem komma.
Den varma drycken sprider sig i kroppen och gemenskapen med våra vänner får mig att le av lycka.
Här finns ingen kyla..
Värmen och lyckan är här runt mig..

 




Fri vers av Angel of love
Läst 290 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-01-05 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ni har haft ett fint lov hör jag.
Säger bara mysigt <3
2015-01-11

  Connie
Jag blir fångad av din värme!
2015-01-09

  louisegirl
Så vackert fångat, i känsla och bild..
2015-01-08

  Maria Sundelin VIP
Härligt vinterminne du fångat
Kramar
2015-01-07

    Dan Myrbeck
Låter härligt!
2015-01-07

    ej medlem längre
Du sprider värme med din fina text och man kan förnimma änglasång..
2015-01-07

    ej medlem längre
Underbar vänskap och gemenskap ger kärlek. En text som flödar av värme. Kramar
2015-01-06

  Lars Hedlin
Underbart i gemenskap och kärleks värme ;)
2015-01-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Känner värmen från din mysiga text. Tack
2015-01-06

    ej medlem längre
Vilken vacker och fin stämning du förmedlar, mys.
2015-01-06

  Johan-70
Värmande fint skrivet, en fröjd att åka uppåt i landet när vi har det så grönt här nere.
2015-01-06

  ULJO
Förtjusande text
2015-01-05

  M M Mannheim VIP
Olika delar av samma land, en plats har snö, en annan plats har ingen snö. Och det är samma vinter!
2015-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken stämningsfull och vacker stund att minnas.
2015-01-05

  Rise Little One
Sköna känslor som man kan önska sig...
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så stämningsfullt och fint...skön känsla...
2015-01-05

    ej medlem längre
Vackra varma ord.
2015-01-05

    ej medlem längre
Underbart!
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love