Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text, kom ihåg den


lika bra att döda alla; om borderline ( fri choka )

du känns alltid
igen - när du är ledsen:
slår du vilt omkring dig;

alla får känna din ilska, -
lika bra
verkar du tänka,

låt dem lida din smärta,
självorsakad
deras känslor ej noga -
du jämför med dina;

ditt blodiga svärd skördar
hejvilt, lågt, i rygg,
spelar ingen roll;
du visar dig ej, flyktväg
är säkrad, inga bevis -
det är noga:
ingen signatur, ej spår
ingen ser att du ågren får,

men först i morgon
efter sömlös natt
när du räknar liken,
vaknar känslan - så många
dog..tungt traska över dem





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-05 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text med starka känslor!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran