Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandade citat. Tack till Doc.Mike som gav inspiration och idé om att sätta ihop en massa leenden!


Ett leende är värt mer än ett dollargrin

Det uppstod en paus tillräckligt långt för leendet att passera

Låt ditt leende lysa över andra människors vardag

Det är mer rörelse i ett leende än i ett karateslag

Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus

ändå lyser det upp hela tillvaron

En sur min är inget annat än ett

upp och nervänt leende

Rynkorna visar vart

ditt leende sitter 




Fri vers av Connie
Läst 363 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-06 02:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett leende kan ge så mycket. Ett leende kan till och med rädda liv.
2015-01-08

    Dan Myrbeck
:)
2015-01-07

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet !
2015-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...jag sitter här med ett leende...:-))
2015-01-06

  Lars Hedlin
Stor insikt i denna!
2015-01-06

  Suss Petersson
så sant
2015-01-06

  Ingrid Trolle
Leendet är vårt viktigaste
sätt att visa vår vänskap.
Leendet som aldrig når
ögonen är krokodilleende
:) :) :)
KRAM
2015-01-06

    ej medlem längre
Energisparande borde finnas med i allt
Både lyser upp!!!
och det sägs att vi använder färre muskler när vi ler än när vi är sura.
2015-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Text att fundera på.
2015-01-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men ! varning utfärdas : Det finns KROKODIL-LEENDEN också
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie