Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del kan konsten





att Se
mellan raderna





med hjärtat




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 186 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-06 08:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1685702


2015-01-07

    ej medlem längre
En sällsynt gåva att möta en sån människa...

2015-01-06

  Lars Hedlin
Förtrollande vackert i själens djup med hjärtlig evig värme ;) kram
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell