Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar inte om mig..:)


sista sången ( choka )


du kan inte

bära andras sorg; ibland

tror du, du är stark

trots dina vingar brutna

rösten bärande;

du tar på dig andras

lidandes bördor,

kan kalla det kärlek;

sjunger dem in

i sista levande tonen -

jag var drottning, ni mitt rike




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 12:15



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
tycker om, ja kan det kallas kärlek...
2015-01-13

  Gisela Nordell
tycker om, ja kan det kallas kärlek...
2015-01-13

  Gisela Nordell
tycker om, ja kan det kallas kärlek...
2015-01-13

  Gisela Nordell
tycker om, ja kan det kallas kärlek...
2015-01-13

  Ljusletaren
Här kan jag tolka både positiva och negativa tankar. Positivt att jag är medkännande och negativt att jag är drottning av ett rike. Kärlek för mig är att göra det för att det känns rätt och inte för att bli någon om du förstår hur jag tänker? Gillar dina ord/kram
2015-01-06

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran