Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=bOWWLytfmnU en mycket gammal text


sorgen kom långt efter ( choka )


försökte förstå
men det gjorde ingen

försökte stå ut
men det gjorde ingen

stod ut länge,
längre än någon annan

ordnade för dig
ett liv du kunde leva,
nu skriver du
böcker om sorg från början

jag går i långa avsked




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-06 14:13



Bookmark and Share


  ULJO
Makalöst bra förmedlat
2015-01-08

  Lars Hedlin
Kram och bra framfört!
2015-01-07

  Yrre VIP
Tycker om det, sorgslig!
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran