Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man ser tillbaka på sin forna kärlek, och ett krig som han deltog i. Tillhör Skärvor.


Kombattanten


Geväret på bröstet
döden vid mina fötter
Du anade inte
hur lera förändrar
och formar oss män

eller hur berg blir hägringar
grottor palats
och vatten till gränser

När granar och björkar blev
djungler som gömde
som skyddande dämpade ljuden från vänners och fienders
andetag
förträngde jag dig
för din skull.



28/4 2012




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-06 15:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och bra!
2015-01-08

  Nanna X
gillar. som om du gick in i soldathjärnan.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP