Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt för bra för att vara sann


Allt för god och grann

Vilket gör mig misstänksam

Har du några baktankar med allt det du gör

Smörar in dig för alla som du träffar på i ett endaste kör


Du är allt för bra för att vara sann

Allt för petig och dan i det här fallet

Vilket gör mig misstänksam

För annars brukar du inte vara så noga minsann

För jag har nog sett dig slarva som bara fan

Så vem är du egentligen?

Eller är du den som du verkligen försöker utge dig för

att vara

Så ärlig och sann

För är du det så är det jag som vill be dig om ursäkt

som det sig bör

Förlåt, min vän..

Ken Cassel
7/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-07 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel