Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig ditt hjärta och jag flyr

bara säg att det inte kan vi bli
och jag kommer falla så snabbt
ge dig mitt hjärta

var den som ger mer
och jag flyr
stänger ute

oavsett vilket
blir det bara kallt till slut

så kallt att inget,
någonsin,
kan växa




Fri vers av mentalistid
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid