Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vackra kvinnor pussar på varann


Två vackra kvinnor håller på och pussa på varann

Krama om varann

Dansa med varann

Och det ser verkligen ut som om de älskar varann

med starka band

För den ena är sötare, och den andre mera grann

Ja, det tycker i alla fall han som sitter på en stol

och tittar på dem

Han som inte får vara med varken Camilla eller Susan

Vilket han förbannar

För han vill inte tro att det är sant

Så han förbannar den dagen han föddes till en man...

Två vackra kvinnor!

Ken Cassel
8/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-08 01:42



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
men du fick se något vackert, Ken!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel