Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger och ger


Och när du sen inte har något mer att ge

ger du bort dig själv för den goda sakens skull

För vad ska du med dig själv till?

För sitta still helt ensam är det sista du vill

För det är inte riktigt din stil

Så du ger bort dig själv till den förtjusande fröken Pil

Hon som hämtar upp dig i sin fina bil

Sen åker hon iväg med dig i många mil

Och eftersom du nu har gett bort precis allting

som du äger och har, finns det bara en sak kvar

Till fröken Pil ger du bort dina sista smil

Så nu är det upp till henne om hon vill ge dig

några leenden tillbaka...

Du ger och ger!

Ken Cassel
8/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-08 21:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Är man givmild så får man oftast tillbaka på något sätt, fast kanske inte från samma håll...
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel