Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömde om de helande orden

 

drömde om månen kraft 

 

drömde om orden

som skulle nå fram

 

jag drömde 

jag drömde

om de rätta orden

 

 som skulle nå  fram

önskade

väntade

landa som austronauter

i lätthet, tas emot

utan tvång

 

jag drömde om de

 helande orden som

bygger broar ur intigheten

tar sig igenom

alla skyddande fasader

och segrar

 

jag drömde

om de helande orden

 

Copyright - ©Gisela Nordell




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-09 00:57



Bookmark and Share


  louisegirl
Snyggt!
2015-01-09

    ej medlem längre
En underbar text jag läser med både själ och hjärta.
2015-01-09

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-01-09

  Respons VIP
De helande orden är så viktiga. Bra formulerat!
2015-01-09

  Angel of love
En helande text som känns fin att läsa.
2015-01-09

  ULJO
Underbart att återigen läsa en text av dig. Har saknat dig.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell