Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

 

jag har gått vilse

trodde att jag kommit hem

men jag har gått vilse

har väl aldrig varit så lost   förut

 

som nu

 

vilse, vilse,Vilse

ett ord som klingar likt

en kulande jänta

i norskt fjordlandskap

 efter en bortsprungen ko

från fäbolandet

 

jag ropar "Vilse"

och bergen svarar mig

vilse..vilse...vilse

 

i ekot finner jag en trygghet

en öppning

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 129 gånger
Publicerad 2015-01-09 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell