Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i all hast med anledning av händelser i Frankrike och annorstädes och till musik av Elvis


Macho kills us

Macho kills us - give me peace
vad gör vi med män
män som saknar kärleken
älskar knivens egg
klär sig upp i uniform
mask och flagga svart
söker döda nutiden
med en kalachnikov

Macho kills us - ge mig frid
fräls oss ifrån krig
barmhärtigheten tycks död
i värld som fylls av skrik
våldtäkt, flyktingar och nöd
tar det aldrig slut
när skall mänsklighet förstå
att vi har samma gud

Macho kills us - ge mig kraft
hjälpa barnbarnen
morfar sörjer kärleken
skjuten helt i sank
snälla, glöm ej vad jag sagt
en kram är bäst av allt
älska nästan, syskonen
älska livets salt

Macho hear me - come to me
jag vill möta dig
jag vill bjuda in till träff
här uti mitt hem
famnen min är riktigt stor
jag kan ge dig rum
måltid, samtal, rofylld stund
detta bjuder jag.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingmar Hård VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP