Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat känner...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag 

har ett hjärta

som

sårar ingen

men

det

sårar  mig

 

 

 

 

 

Fråga inte mig

Var jag har varit när vi skildes

För du vet väl

Att när du är frånvarande

upphör jag att vara..

 




Övriga genrer av issac.a.m
Läst 729 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-01-09 23:24



Bookmark and Share


  Fru Intighet
"Jag

har ett hjärta

som

sårar ingen

men

det

sårar mig"

- Du talar för mig också.
Otroligt vackert, rakt igenom.
2015-01-15

  Fru Intighet
"Jag

har ett hjärta

som

sårar ingen

men

det

sårar mig"

- Du talar för mig också.
Otroligt vackert, rakt igenom.
2015-01-15

  Manal
Sista raderna berör oerhört mkt Du berör. Smärtsam
2015-01-14

  Teresia Ridell
Smärtsamt naket och berörande.
Bra skrivit !
2015-01-13

    Birgersdotter VIP
Smärtsamt och gripande
2015-01-13

  Gisela Nordell
Så fin!
2015-01-13

  Linda CH VIP
Kärlek och längtan som berör!
2015-01-10

  Peter Olausson VIP
smärtsam text om livet: uppbrott sårar. Det uttrycker du väl
2015-01-10

  älvdans
smärtsamt , griper tag och berör innerst
2015-01-10

    Frozenbride
Fin sorgset!
2015-01-10

  Suzy med punkterna
Hjärtan skiljs aldrig....
Oavsett tid och rum...oavsett avstånd.
Två hjärtan som älskar kan inte skiljas utan att dö.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m