Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är den ende som kysst mig till feber utan att ens snudda vid mina läppar....


Till mitt hjärta...

 

 

Du förutbestäms

att segla för alltid

segellös på havet av kärlek

ditt liv är för alltid destinerat

att vara en bok av tårar

Och fängslas mellan vatten och eld

men

trots sorgen...

trots smärta och alla dessa plågor

som du bär med dig dygnet runt

trots vinden

trots regnet

och stormen

är kärlek...

ditt öde..

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 789 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-01-03 20:59



Bookmark and Share


  Ullagulla
som en befrielse att läsa....så otroligt veckert...kan man rösta? då hade jag röstat på denna...


2015-02-22

  Manal
Underbart skrivet vackett
2015-01-14

  Angel of love
Underbar text.
2015-01-09

  älvdans
Berör....... vackert.....
2015-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2015-01-05

  agneta pichler

mycket vackert skrivet
jag är glad att jag läste
Dina rader som dem första
På mycket länge..

men kanske är det så
att hon anar kärlekens
läkande medecin..

2015-01-04

  agneta pichler

mycket vackert skrivet
jag är glad att jag läste
Dina rader som dem första
På mycket länge..

men kanske är det så
att hon anar kärlekens
läkande medecin..

2015-01-04

  agneta pichler

mycket vackert skrivet
jag är glad att jag läste
Dina rader som dem första
På mycket länge..

men kanske är det så
att hon anar kärlekens
läkande medecin..

2015-01-04

    ej medlem längre
Ord som nynnar lika vackert som en kärleksballad.
2015-01-04

  Anna*
Så där paradoxal som livet själv är! Vackert!
2015-01-04

  Rise Little One
Man kan inte undvika sitt öde... Vilken fin beskrivning!
2015-01-03

  Suzy med punkterna
Ödesbestämt och vackert
2015-01-03

  Daniela I
Ååh underbar
2015-01-03

  Elisabeth H
Vacker text.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m