Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig och utan dig förblir jag stum och fingrarna dansar inte längre....


Med dig...

 


 


 


 


 


Älskling..


hjärtat


min vackra själ


 


När jag dör


Kommer mina bokstäver fortsätta bära mig till dig


utan att något ändras


 


När jag dör


leta väl på insidan av detta papper


gå till botten av mina uttryck


du kommer att hitta mig


på trottoarer


av rader


flygande i tystnaden


likt en falk under häpnad


 


Om du var ledsen


och du brände kanten av mina sidor


ska jag komma till dig omgående


likt åskan


Om du river denna sida


när jag dör


kommer du att höra mig lida


skrika


och gråta


men


om du omfamnar det


med kärleken av dina ögon


i tid


i era


så skall solen stiga ovanför min grav


varje natt


 


 


Älskling...


Du är denna förnyade tändning för askan av mitt minne


Med dig


är det förflutna framtiden


 


 


                                




Fri vers av issac.a.m
Läst 698 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-08 18:57



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Fantastiskt.
Du skapade gåshud på skadad hud.
2015-01-15

  Ninananonia VIP
Mycket vackert
2015-01-14

  Angel of love
Med dig
är det förflutna framtiden.
Ord som smeks in under huden.




2015-01-09

  Suzy med punkterna
Stum inför dina ord.
Ingen som du.
I det förflutna, i nuet och i framtiden.

2015-01-08

  aol
Härligt naket lyser skaldejaget i denna vackra skrift,
2015-01-08

    ej medlem längre
Låt dina ord bli lästa och din röst lystras. Låt dig bli älskad och låt solen skina över dig varje natt. Toppen bra skaldat.
2015-01-08

  Rise Little One
Kärlek når in till evigheten genom dina njutbara ord.
2015-01-08

  agneta pichler
mina ögon för
alltid söker

ja.. letar efter
dem vackraste
av ord



- jag finner dem här..

2015-01-08

    ej medlem längre
Dina vackra ord rymmer både hjärta och själ.
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m