Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt mitt jag ger jag till dig i detta ögonblick ....


Måla din själ i min....

 

 

 

 


När jag dör
Ska dessa bokstäver fortfarande bära mig till dig
utan att något ändras för dig
Du min stora förälskelse

Älskling
Sök väl insidan i detta papper när jag dör.
Gå till djupet av mina ord
Du kommer att se mig på linjerna
flyger tyst som en vitmås av häpnad.

Om du är ledsen hjärtat
och bränner kanten av mina ord
ska jag komma till dig som en ande
i barndoms sagor

Om jag dör hjärtat
Så riv inte denna sida av ilska
för du kommer att höra mig lida...

Men,
om du omfamnar den
med din förälskelse, med dina ögon
så ska solen skina ovanför min grav i Göteborg

När jag dör
Sök inte i mina ord efter mitt ansikte
för dessa ord är bara en pappersbåt
För en man som är buren ovanför vågorna av lusta
och kärleken lämnade ingenting för honom
utom två fingrar
för att ro med en penna




Fri vers av issac.a.m
Läst 1036 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-19 21:25



Bookmark and Share


  Mackan
vackert

2017-09-28

    ej medlem längre
Kärlekens andetag
2017-08-07

  Suzy med punkterna
Söker i dina ord och saknar...
2017-05-17

  kärleks ängel
underbar kärlek, så stark
2016-11-15

  Anita Brännström VIP
Så rörande och berörande.
Du ger mig tårar
en klump i halsen
och du älskar med hela hjärtat.
2016-05-09

  Sunlight
Starkt berörande..
2015-06-24

  aol
Så berörande
2015-03-31

    ADI Nehlin
berörande
2015-02-11

  ~LillMarlene Landen~
Stillsamt fint
2015-01-30

  prinscess VIP
mycket vackert
2015-01-27

  Lena Själsöga Keijser
älskandestämma
2015-01-22

  Maria Zena Viklund
så fångar du mig gång på gång med ord som både lindrar och väcker och älskar
2015-01-22

  agneta pichler
som förtrollad
läser jag
om igen och
om igen


bara en tanke gör sig
gällande

"jag vet"

ty
dina ord är tidlösa


2015-01-21

  Suzy med punkterna
Som i en barndoms saga målar du dig in. Allt mitt jag...
2015-01-20

  älvdans
Gillar.... mycket...
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m