Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du skakar om min värld lika mycket som mina händer skakar när jag skriver ur mitt hjärta..


Just nu...

 

 

 

 

 

 

 

När jag greppar min penna

för att skriva om något annat än dig

hoppar pennan från min hand i ren ångest

och bläckhornen protester vilt

 

Men när jag skriver ditt namn

så klänger den istället sig kvar i min hand

så att jag inte släpper den

Bläckhornet rodnar

och blått i mina papper blir till

en färgad regnbåge

 

Låt mig falla i famnen av dina rader

tillåt mig bli en vågig skugga på ditt papper

och aggera blodcirkulation för dina bokstäver

 

Så kom och kyss mig

Kanske blir mina bokstäver fåglar

och flyger med dig

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 675 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-17 22:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert med glöd i orden..
2016-04-06

  Sunlight
Underbart skrivet.
Och ja, orden är gyllene fåglar
som tar läsaren till poesins höjder
2015-06-24

  Ullagulla
älskar det sista stycket som är som är som utropstecknet i hela dikten...
den tar jag med mig!
2015-02-22

  ~LillMarlene Landen~
Välordat
2015-01-30

  Lena Själsöga Keijser
passion
i
skönhet
2015-01-22

  Mia Popiana
Tycker särskilt om de sista stroferna. Mycket poetiskt!
2015-01-21

    Lena Söderkvist VIP
Vackert och roligt, och vemodigt också. Lyckad kombination.
2015-01-21

  agneta pichler

njutning är
att insupa
varje stavelse
av ditt ord flöde

känna blodet
pulsera
fantasin agera

läsa åter igen


njuta






2015-01-21

  Angela Bohlin VIP
Att skiva ur hjärtat, så vackert
2015-01-19

  prinscess VIP
underbart vackert
2015-01-19

  Suzy med punkterna
Inget annat än hjärtats röst kan skrivas. Ingen annan utom du bär orden så vackert...
2015-01-19

    ej medlem längre
Intensiv och hudlös kärleksförklaring. Så vackert.
2015-01-18

  Angel of love
Bara vid ingressen blev jag rörd.
Så vackert skrivet.
2015-01-18

  Fru Intighet
"När jag greppar min penna
för att skriva om något annat än dig
hoppar pennan från min hand i ren ångest"
¨
och

"Låt mig falla i famnen av dina rader"

- Du talar för mig också.
Så himla vackert skrivet
2015-01-18

  älvdans
Underbart... vacker läsning ... vidrör nära i känslan....
2015-01-18

  Rise Little One
En vacker dröm i form av vackra ord.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m