Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill tillbaka till havet...till pulsen...till känslan av dig.


Berörd av dig...

 

 

 

 

Passionen invaderar mig
törstandes efter den långa natten
bokstäver bildar ord i massor
prat väver ordslingor med mening
suckar frambringar stycken av emotioner
men mina tårar 
min längtan
väver tusentals dikter
till dig

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 680 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-10 17:29



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Då du när havet... känn lusten av mig då du snuddar pulsen försök andas mig ... passionen invarderar dig långt in på natten gräver sin sanning i en andan att nå fatt den... men tårar må skriva utan ord...
2015-01-14

  Ninananonia VIP
Vacker poesi
2015-01-14

  Lena Själsöga Keijser
detta
är
tårarnas skönhet

vackerlängtan
2015-01-12

  agneta pichler


sök i
drömmarnas land

kanske står hon där
vid havets strand

ty likt han
bär hon en längtan
om vackra ord

ord som stärker
ger livet en mening

hon står där..
hon nämligen viskat
detta till mig

så gör henne sällskap
låt torka hennes tårar

sedan skriv..
ja.. skriv i massor

så hjärtat mitt fylls
av vackraste poesi..








2015-01-11

  Maria Zena Viklund
så vackert " mina tårar min längtan väver tusentals dikter till dig"
2015-01-11

  Suzy med punkterna
Ingen som du kan väva ord som letar sig djupare.....
2015-01-10

  älvdans
omslingrande å vackert ....
2015-01-10

    ej medlem längre
En dikt fylld av sensuell skönhet.
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m