Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga inte mig..

 

 

 

Var inte arg 
när du frågar mig, 
var gång vi möts 
Vart jag har varit! 
För du vet själv att jag, finns inte när jag är långt borta ifrån dig 



Fråga inte mig 
vem jag har träffat! 
för varje ansikte skiner på mitt, straffar mig,
smärtar mig för det är inte ditt 
Ditt ansikte, som jag bär ovanför sidan av mitt öga såsom synden, 
smärtar mig för jag är oförmögen att radera det 



Fråga inte 
varför jag blir tyst när du frågar mig 
för jag kan inte säga på en gång .. 
I ett enda ord: 
Du är min värld, 
blind tills ditt ansikte skiner på mig, 
döv tills du ropar på mig 
Även förlamad tills dina mirakelhänder omfamnar mig 
Kontinenten av is är jag
tills översvämningen av din eldiga närvaro startar 
för att tända den mytiska ugnen av flammor i mig 



Fråga inte mig..min älskling 
om mitt lojalitet
För sedan jag kände dig jag har inte sett en annan kvinna på 
på denna planet

så hur tror du att jag är otrogen 



Och du.. 



Ser du någon annan än mig? 




Fri vers av issac.a.m
Läst 908 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-12-08 19:39



Bookmark and Share


  agneta pichler
mitt hjärta snörptes åt

för så väl jag förstår dina ord
till kvinnan som frågar

- fråga inte..
bara försök att lita på att jag
aldrig skulle svika..
2013-12-25

  Maria Zena Viklund
Älskar som alltid dina texter som skriver under hud och där man förlorar sig i det ljuva ordet
2013-12-10

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra frågor

2013-12-10

  prinscess VIP
ett stort grattis att din text blev en av de läsvärda
2013-12-10

  Yvonne Vigstrand
Smärtsamt vackert! Man vill säga " ja där satt den " Hoppas du har fått svar på din fråga. Du är så grymt bra!
2013-12-10

  Lena Själsöga Keijser
smärtan finns i dina ord
samtidigt
med
lyckan

liv


2013-12-09

  Linda CH VIP
Smärtsamt och mycket vackert!
2013-12-09

  ~LillMarlene Landen~
Välordat
2013-12-08

  prinscess VIP
så vackert
2013-12-08

  Angela Bohlin VIP
Vackra rader om kärlek
2013-12-08

  Angel of love
Berörande vacker kärleksförklaring, din kärlek lyser.
2013-12-08

  Rise Little One
Starka ord om trogen kärlek och en enda fråga som bevisar plågsamma känslor...
2013-12-08

  Suzy med punkterna
Ingen som du kan förvandla snöfall till vackert duggande regn...lika vackert och lika ont...
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m