Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch!




Jag snurrar ord runt mina fingrar
Lägger dom på dina läppar att läsa
Jag hoppas du känner hur nära jag kommer
Även om du står på flera mils avstånd

Kom bara en dm närmare
För en sekund
En minut?


Jag vill
Jag vill
Jag vill
Men det vet du redan så väl

Usch!




Fri vers av Tess74
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-10 00:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och starkt i framförande och i känsla!
2015-01-11

    AgnesKenshin
alltid lika spännande att klicka in o läsa dina.., varje gång :)
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74